Читај ми!

Дерби да дочекамо у врху табеле

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је да жели да његов тим забележи победу против Јавора и у врху табеле дочека вечити дерби са Црвеном звездом.

"Одиграли смо добру утакмицу у Казању, стекли неопходно искуство и надам се да са таквом психологијом улазимо у меч са Јавором. Желимо да останемо у врху табеле, да са том минималном предношћу Звезде дочекамо дерби и у директном дуелу видимо ко је бољи", рекао је Вермезовић на конференцији за новинаре.

Он је додао да нема повређених фудбалера и да верује да ће се тим брзо пребацити на домаћи колосек, после пораза (2:0) од Рубина у Лиги Европе.

"Ово је врло важна утакмица за нас пошто долази уочи двонедељне паузе. Јавор је свакако незгодан противник, пре неколико дана су изгубили од Црвене звезде и видећемо са каквом ће психологијом ући у утакмицу са нама", рекао је Вермезовић.

Утакмица осмог кола Супер лиге Србије Партизан - Јавор игра се сутра од 17 сати, а сав приход од продатих улазница за меч са Јавором биће уплаћен као помоћ народним кухињама на Косову и Метохији.

Црно-бели су данас прославили клупску славу, зачеће светог Јована Претече и Крститеља Господњег. У просторијама фудбалског клуба одржан је обред сечења славског колача, који је учинио Прота Драган Терзић из цркве Светог Архангела Гаврила у присуству свих запослених у клубу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара