Без фудбала у Египту

Египат је, због страха од навијачког насиља, отказао приајатељски меч против Камеруна, а претходне недеље сличан епиилог имао је и најављени меч против Бенина. Прошле среде навијачи Ал-Ахлија упали су у просторије ФС Египта бесни јер још нису пронађени кривци за смрт 74 навијача тог клуба на утакмици у Порт Саиду у фебруару ове године.

Фудбалски савез Камеруна објавио је да је пријатељска утакмица у којој је репрезентација те земље требало да гостује Египту у Александрији отказана из безбедносних разлога.

"Фудбалски савез Египта нас је информисао да утакмица не може да се одигра због безбедносних разлога", навео је генерални секретаријат ФС Камеруна.

Из истих разлога отказана је пријатељска утакмица између Египта и Бенина, која је требала да се одигра прошлог петка.

ФС Бенина је одлучио да не шаље фудбалере у Египат због насиља када су навијачи упали у просторије египатског савеза.

Неколико стотина навијача најпопуларнијег египатског клуба Ал-Ахлија упало је прошле среде у просторије Савеза у Каиру, међутим тада није било повређених.

Они су протестовали пошто је ФС Египта одлучио да настави првенство те земље, иако још нису откривени кривци за смрт 74 особе, углавном навијача Ал-Ахлија, на стадиону у Порт Саиду у фебруару ове године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара