Алонсо продужио уговор

Шпански возач Формуле 1 Фернандо Алонсо, који је уговором везан за Ферари до 2012. године, продужио је сарадњу са италијанским тимом до 2016. године.

"Заиста сам срећан што сам продужио уговор. Осећам се делом овог тима и имам потпуно поверење у људе који га воде. Због тога је мој ангажман сасвим природна одлука. Нема сумње да ћу овде завршити каријеру", рекао је Алонсо.

Алонсо, који је 2010. из Реноа прешао у Ферари, завршио је прошлогодишњи Шампионат света на другом месту. Од почетка ове сезоне Алонсо се само једном у четири трке пео на подијум, односно био је трећи претпрошле недеље на Великој награди Турске у Истанбулу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво