Саинц и Комa сачували вођство

Карлос Саинц - у конкуренцији возача аутомобила и Марк Кома - у конкуренцији мотоциклиста, сачували су воћство у генералном пласману Релија Дакар који се вози у Чилеу.

У петој етапи победили су Стефан Петерхансел - у конкуренцији возача аутомобила и Пауло Гонсалвес - у конкуренцији мотоциклиста.

Петерхансел је прешао деоницу у пустињи Атакама за 4:33:19, 1:24 испред Насера Ал-атије, а 3:15 испред Саинца. У генералном пласману бранилац титуле Саинц је 2:26 испред Петерхансела, а 2:33 испред сувозача тима "Фолксваген" Ал-Аттије.

У конкуренцији мотоциклиста Гонсалвес је завршио етапу 2:18 испред Франсиска Лопеса Контарда из Чилеа, а 2:19 испред Франса Ферхефена.

Кома који вози КТМ, данас је био четвтри, али је у генералном пласману испред Сирила Депреа  за 10:14. Депре је кажњен за 10 минута јер је у четвртој етапи скренуо са стазе.

За сада нема података о данашњем пласману Габора Сагмајстера, мотоциклисте из Србије, на КТМ-у. Он је у среду освојио 71. место, а у генералном пласману био 70.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво