Габор на 86. месту

Аутомобилиста из Катара Насер Ал Атија победник је треће етапе традиционалног Релија Дакар, док је у конкуренцији мотоциклиста тријумфовао Шпанац Марк Кома. Габор Сагмајстер трку је завршио на 86. месту.

Етапа је вожена од Сан Мигел де Тукумана до Сан Салвадор де Хухуја у северној Аргентини у дужини од 500 километара, а Ал Атија је за воланом Фолксвагена ту деоницу превезао за три часа и 42,20 секунди, 25 секунди брже од другопласираног тимског колеге и браниоца титуле, Шпанца Карлоса Саинса.

Треће место заузео је возач БМВ-а Француз Стефан Петерхансел.

Водећу позицију у генералном пласману задржао је Саинс са предношћу од 3,34 минута у односу на Ал Атију, док трећепласирани Петерхансел заостаје 4,19 минута.

У конкуренцији мотоциклиста Кома је 521 километар дугу стазу превезао за четири часа и 18,55 минута, 2,21 минут брже од актуелног шампиона, Француза Сирила Деспреа. Треће место заузео је Португалац Пауло Гонсалвеш.

Представник Србије Габор Сагмајстер трку је завршио на 86. месту и тренутно је 78. у генералном пласману у конкуренцији 90 такмичара. Међу мотоциклистима води Деспре са 14 секунди бољим временом од Коме.

Караван возача сутра се сели у Чиле, где је Калама циљ четврте етапе, која креће из аргентинског Сан Салвадор де Хухуја.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво