Фетел најбољи у Хокенхајму

Возач Ред Була Себастијан Фетел освојио је на стази у Хокенхајму пол-позицију пред трку за Велику награду Немачке која се вози у недељу.

Тренутно четвртопласирани возач у укупном пласману Светског шампионата у тријумфовао је у квалификацијама са временом од једног минута, 13 секунди и 791 стотинке. Возач Ферарија Фернандо Алонсо био је спорији за две десетинке и недељну трку почеће са друге позиције.

Алонсов тимски колега Фелипе Маса заузео је треће, а Марк Вебер из Ред Була четврто место. Прошлогодишњи првак света Џенсон Батон из Мекларена трку ће почети са петог места, а његов колега из екипе и водећи у укупном пласману Луис Хамилтон освојио је шесту позицију.

Роберт Кубица из Реноа забележио је седмо време у квалификацијама, а иза њега пласирали су се Рубенс Барикело (Вилијамс), Нико Росберг (Мерцедес) и Нико Хулкенберг (Вилијамс). Возач Мерцедеса, седмоструки првак света Михаел Шумахер трку у Хокенхајму почеће са 11. позиције.

Трка за Велику награду Немачке вози у недељу од 14 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво