Читај ми!

Пазарци надиграли Јавор, Железничар изненадио Спартак за поделу бодова

Фудбалери Новог Пазара надиграли су Јавор са 1:0 на свом терену, а тим Спартака је у Суботици одиграо нерешено 1:1 и поделио бодове са Железничарем из Панчева у утакмицама трећег кола плеј-аута Суперлиге Србије. Захваљујући данашњој победи Новопазарци су на врху зачеља табеле на деветом месту са 42 бода, док је спартак два места ниже са три бода мање.

Тим Новог Пазара је увећао шансе за опстанак у Суперлиги Србије новом победом у врло равноправном дуелу против Јавора, а до победоносног гола су дошли у 60. минуту.

Једини стрелац на мечу Никола Срећковић је одлично реаговао после шута Суме и сјајним ударцем савладао голмана Раичевића.

Могао је Јавор до изједначења у финишу јер су имали неколико прилика али је голман Новопазараца Мирковић одлично интервенисао и осигурао победу.

Нови Пазар је са 42 бода на деветом месу, водећој позицији зачеља и има одличне шансе да уз још неколико освојених бодова у наредним мечевима обезбеди опстанак у лиги.

Железничар у Суботици изненадио Спартак

Фудбалери Спартака су добро ушли у меч са Панчевцима и оправдали предност домаћег терена водећим поготком већ у 33. минуту игре.

Стрелац је био Андреј Тодороски на додавање Стефана Томовића за вођство домаћина од 1:0 са колико се отишло на полувреме.

У наставку се развила врло равноправна игра са шансама на обе стране али није било промене резултата.

Ушло се у сам финиш меча и чинило се да неће бити неизвесности о победнику када је у 90. минуту Евген Павлов успео да затресе мрежу домаћина за изједначење и поделу бодова.

Распоред и резултати трећег кола плеј-аута Суперлиге Србије:

Среда:
ИМТ - Радник 5:2
Раднички Ниш - Вождовац 2:0
Нови Пазар - Јавор 1:0
Спартак - Железничар 1:1

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара