Вежи коња где газда каже

“Није лоше за другог возача”, изјавио је Вебер након тријумфа у Силверстону. Ипак се “покајао” и решио проблеме са претпостављенима. Возач тима Ред Бул, Марк Вебер рекао је да је решио несугласице са шефовима те екипе.

Вебер се наљутио на шефове Ред Була пошто је сматрао да је његов тимски колега Себасријан Фетел имао бољи третман на недељној трци за Велику награду Велике Британије у Силверстону.

Аустралијски возач истакао је да никада не би пристао да потпише нови уговор, да је знао да ће Фетел бити фаворизован.

На квалификацијама уочи трке, екипа Ред Бул одлучила је да на Фетелов болид монтира ново предње крило, пошто је поломио претходно, а Вебер је због тога добио старо.

Фетел је освојио пол позицију, али је Вебер ипак тријумфовао на трци.
"Схватам због чега екипа у одређеним тренуцима фаворизује возача који има више бодова у генералном пласману. Разговарали смо о трци И решили несугласице. Договорено је да се у случају исте ситуације, предност пружи возачу који има више бодова", рекао је Вебер за свој сајт.

По проласку кроз циљ Вебер је рекао тиму "није лоше за другог возача екипе".
"Наравно, када кажете нешто у афекту, пожелите да то нисте ни рекли. Али, то је био пример аустралијског сарказма... Све зависи како ко схвата ствари", додао је он.

Вебер је трећи у генералном пласману возача са 128 поена и има седам више од Фетела. Прва два места држе возачи Мекларена Луис Хамилтон са 145 и Џенсон Батон са 133 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво