Читај ми!

Емилија наступа 14 на Дечјем Евросонгу

Емилија Ђонин, представница Србије на Дечјој песми Евровизије 2014, наступиће на такмичењу под редним бројем 14, одлучили су продуценти овогодишњег такмичења након претходно одржаног прелиминарног и полудиригованог жреба.

Свечаним пријемом у палати Вердала и дефилеом учесника овогодишњег Евросонга за децу, званично је отворено 12. по реду евровизијско такмичење за најбољу дечју песму Европе.

Уз кратке интервјуе са модератором, сваки учесник је продефиловао црвеним тепихом испред палате, а срдачну добродошлицу свим делегацијама пожелео је и извршни продуцент такмичења Владислав Јаковљев.

Саставни део церемоније био је и прелиминарни жреб којим је одређено која ће држава наступати у ком делу такмичарске вечери (прва половина или друга) , уз изузетак овогодишњег домаћина и директног жреба наступа прве и последње земље.

Случајним жребом одређено је да малтешка представница Федерика Фалцон наступи 15. по реду.

Привилегију да отвори такмичење добила је белоруска представница Надежда Мисјакова која је извукла заставицу са редним бројем 1, док ће такмичење заворити представница Холандије Јулија која је жребањем добила број 16.

Наша Емилија извукла је заставицу са натписом "друга половина" што је значило да ће публика слушати песму Србије „Свет у мојим очима" у другом делу програма такмичарске вечери у суботу, 15. новембра.

Продуценти су потом одредили дефинитиван редослед, како би се постигао динамичнији шоу и да се не би две песме сличног ритма нашле једна поред друге.

Оно што сада предстоји су прве пробе на сцени као и конференције за медије. Прва проба Србије заказана је за уторак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара