Читај ми!

Испраћај на Малту из РТС-а

Поводом предстојећег учешћа Србије на „Дечјој песми Евровизије 2014“, у холу РТС-а одржана конференција за новинаре. „Даћу све од себе на Малти“, рекла је српска представница Емилија Ђонин.

Емилија није крила задовољство, а признала је да понекад има малу трему пред полазак на пут.

„Надам се да ће што више наших људи гласати за Србију и да ће бити уз мене. Хвала вам свима што сте дошли. Даћу све од себе на Малти и верујем у добар пласман и резултат“, рекла је Емилија.

„Данас је посебан дан за све нас јер се Србија после три године враћа на позорницу 'Дечјег Евросонга'. Подсећамо вас на огромну помоћ домаћина овогодишњег такмичења - Јавног сервиса Малте који нам је омогућио учешће. Емилија Ђонин је наша представница на коју смо веома поносни, а иза ње је тим од неколицине људи који је допринео да композиција Свет у мојим очима и настане“, рекао је Драган Илић, шеф српске делегације

Невена Божовић је представљала нашу земљу 2007. године у Ротердаму на овом такмичењу, као и на „великом Евросонгу“ 2013. године.

„Дечја Евровизија је нешто заиста посебно за сваког извођача и уверена сам да ће Емилија, баш као и ја некада, уживати на овој сцени и у свом међународном дебију. Желим јој пуно среће и успеха“, истакла је Невена.

Душка Вучинић, шеф односа са јавношћу и корпоративног имиџа РТС-а нагласила је да је Емилија Ђонин својим гласом и талентом, као и интерпретацијом песме, већ доказала свој квалитет и потенцијал.

„Верујемо да ће и наша дијаспора подржати Емилију Ђонин којој учешће на овом 'Евросонгу' треба да буде задовољство јер је нама свакако понос и велика радост јер имамо представницу таквог гласа и музичких способности“, истакла је Вучинићева.

„Дечја песма Евровизије“ ове године ће бити одржана на Малти 15. новембра, а надметаће се млади представници 16 европских земаља.

Аутор текста такмичарске песме Србије на овогодишњем „Дечјем Евросонгу“ је Никола Чутурило.

За мелодију су заслужни Емилија Ђонин и Драган Илић. Најновије информације и све у вези са учешћем наше такмичарке на „Дечјој песми Евровизије“ можете да пратите на подсајту РТС-а.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара