Читај ми!

Магазин Србија на вези, РТС Свет, 21.57

У сусрет дванаестој Конференцији српске медицинске дијаспоре, међународног конгреса лекара који окупља стручњаке најпрестижнијих универзитета и клиника у свету, и наших стручњака из Србије, на Белом двору у Београду, од 16. до 18.јуна, гости "Магазина Србије на вези" су проф. др Татјана Станковић са Универзитета Бирминген из Велике Британије, проф. др Зоран Ивановић са Универзитета Бордо из Француске и проф. др Миомир Кнежевић, "Еducell", Словенија. "Магазин" гледајте и на РТС2 у суботу, 18. јуна у 11.30.

Будућност регионалне сарадње на свим нивоима захтева и сарадњу у процесуирању ратних злочина. "Недопустиво је да се предмети не процесуирају када је у питању страдање српског народа", категоричан је гост емисије Драган Палибрк, адвокат кривичар за кога се везује највећи број одбрана Срба од лажних оптужби, а осврћући се на прву оптужницу Тужилаштва за ратне злочине Србије, против четворице хрватских официра, одговорних за масакр 13 цивила, 6 деце, на Петровачкој цести код Босанског Петровца.

Сајам српско-словеначке привреде одржаће се у Привредној комори Словеније 6. и 7. јула у Љубљани. За нашу емисију говори Владимир Кокановић, председник Савеза Срба Словеније.

Гости емисије је и Валентина Добрић из Мелбурна, оперска певачица и модни дизајнер.

Музички гости емисије: Невена Живковић, пијаниста Опере Народног позоришта и Ангела Касијани, сопран Позоришта на Теразијама.

Реприза емисије у 02.40 и сутрадан, у четвртак, у 13.15 на РТС Свет.

Уредник емисије : Сузана Гвозденовић Пузовић

Редитељка : Драгица Гачић

понедељак, 20. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара