Читај ми!

Чола пева само за тебе

Увек популаран и омиљен, Здравко Чолић, завршио је успешну и дуго очекивану турнеју по Северној Америци. За концерт у Чикагу карте су биле распродате неколико недеља унапред. О утисцима са концерта у Чикагу, са Здравком Чолићем је разговарао Александар Жигић.

"Радујем се, не знам по који пут смо у Чикагу, са нашим свјетом не само из Чикага него и из других градова, после пандемије која нас је затворила 2 и по године, освјежили смо ово вече. Сви смо били расположени и уживали...једно јако лијепо вече. Заокружујемо 8 концерата, од тога 3 у Канади... можда је ово чак најуспешнија турнеја у Америци коју сам радио", каже Чола.

Свако у публици има осећај да певаш баш њему, кад махнеш свако осећа да си баш њега поздравио...

"Мислим да је то поента сваког умјетника који се бави овим послом...мора се посветити публици...а питање је чије се очи сретну, па тако му пренесеш и енергију...и он теби и ти њему, свеједно, мушо, женско, то је публика која је ту дошла због тебе".

Видим најава концерта 18. јуна у Бечеју?

"Имаћу серију концерата у Опатији, Бечеју, Бањалуци...успут ћу радити и неке нове пјесме...ништа нема старог док не буде новог. Било нам је дивно, поздрављам све наше гледаоце", на крају је рекао Чола.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара