Читај ми!

Црвено-бело-црвено финале у Лозници

У финалу фудбалског Купа Србије, 23-ег маја, у Лозници ће играти бранилац трофеја-Црвена звезда и Војводина. У “вечитом дербију” црвено-бели победили су Партизан са 2:0, док су новосадски бело-црвени били бољи у Крагујевцн од Радничког и славили су са 1:0.

Наш боксери и боксерке блистају на првенству Европе у Београду, до сада су обезбедили чак 20 медаља, а сада следе мечеви после којих бронзани сјај тих одличја може да буде само вреднији. Полуфинала доносе нова узбудјења, верујемо и нове радости.

Одбојкашице Јединства одбраниле су титулу шампиона Србије. Оне су са максималних 3:0 у победама славиле у финалној серији плеј офа против обреновачког ТЕНТ-а. Максималан је био и последњи тријумф синоћ у Старој Пазови.

На тениском Мастерсу у Мадриду Душан Лајовић поражен је у првом колу од Бразилца Тијага Монтеира са 2:0. Кецмановић игра са Кинезом Жангом, ривал Хамада Медједовића је Американац Александар Ковачевић. Олга Даниловић ће у другој рунди играти са Американком Данијел Колинс, после тријумфа над Францускињом Кларом Бурел.

Ватерполсити Новог Београда победили су синоћ екипу јадрана у Сплиту са 15:10 и два кола пре краја групне фазе Лиге шампиона обезбедили пласман на завршни турнир који је на програму од 6-ог до 8-ог јуна на Малти.

У спортском журналу говорићемо још о завршници кошаркашке евро лиге, као и о мечевима плеј-офа НБА лиге.

Уредник и водитељ Дејан Николић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара