Читај ми!

Старт крај Мораве

Дуелом Борца и суботичког Спартака у Чачку данас почиње кошаркашка Суперлига Србије. За титулу шампиона бориће се седам тимова. Црвена звезда, Партизан и Мега обезбедили су, на основу резултата у регионалној АБА лиги, директан пласман у полуфинале, док ће се Борац, Спартак, ФМП и Војводина у разигравању борити за једно преостало место.Све утакмице у разигравању и плеј-офу играју се на две добијене утакмице.Такмичење данас од 19.00 сати дуелом у Чачку отварају Борац и Спартак из Суботице. С нестрпљењем ишчекујемо и Фајнал фор ФИБА Лиге шампион, чији је домаћин Београд од 26. до 28. априла.

У београдској дворани Александар Николић у току је други дан Европског првенства у боксу, уз учешће 337 такмичара, од којих 216 у мушкој и 121 у женској конкуренцији, из 34 земље, уз наградни фонд од милион долара. Импресивно отварање имало је од‌јека у свету, први пут се одржава такмичење у обе конкуренције, али и премијерно можемо да видимо два ринга у дворани и ефекте достојне највећих светских спортских приредби. Разговарамо са Манетом Марчетом, директором у Боксерском савезу Србије.

Јединство из Старе Пазове забележило је прву победу у финалној серији утакмица плеј-офа за одбојкашице, над екипом ТЕНТ-а, било је 3:1. Наредни меч игра се у недељу од 19 часова, евентуална мајсторица наредне среде. Код мушкараца- Звезда има две победе предности и практично меч лопту у двобоју са вечитим ривалом, у финалу плеј-офа. Два меча-две победе за црвено-беле, трећи сусрет је на реду сутра у 19 часова. Ове дуеле коментарише познати одбојкашки тренер Ратко Павличевић, који је после доста времена опет у Београду.

Српски тенисер Миомир Кецмановић изгубио је од Шпанца Педра Мартинеза резултатом 2:1 (7:6(7:4), 3:6, 6:3) у осмини финала турнира у Букурешту. Мушки рукометни клуб Црвена звезда је саопштио да је Управни одбор клуба једногласно подржао одлуку спортског директора Огњена Кајганића и тренера Недељка Матића да повуку екипу са терена на утакмици другог кола плеј-аута Суперлиге Србије са Дубочицом.

О овим и другим актуелностима из домаћег и међународног спорта можете слушати у редовној информативној емисији Радио Београда 1, коју припрема наша Спортска редакција. У реализацији емисије учествују Милош Јовић, Катарина Епштајн и Бранислав Јерковић.
 
Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво