Читај ми!

Абалигаши у доигравању

Вечерас нас очекују прве утакмице у две четвртфиналне серије плејофа регионалне АБА лиге у кошарци. Од 18 часова састаће се Црвена звезда и Студентски Центар, а од 20 часова Мега Мис и Цедевита Олимпија. У суботу, Будућност је повела против Задра са 1:0 у победама. Последњи четвртфинални пар Партизан и Игокеа одмериће снаге у среду од 18 часова и 30 минута.

Данас се играју последње четири утакмице фудбалског Шампионата Србије , то су дуели 30. кола, а последњег уочи старта плеј офа и плеј аута.

Од 16 часова састају се Нови Пазар - Раднички Ниш.

Од 18 Младост - ИМТ и Спартак – Јавор, а од 20 часова Вождовац - Раднички Крагујевац.

Јуче су фудбалери Чукаричког победили у 30. колу. Партизан, са 3:2. Црвена звезда је на свом терену савладала екипу Железничара из Панчева са 3:0. Плејоф дерби је у суботу, Партизан је на 7 бодова заостатка у односу на Црвену звезду.

Најбољи тенисер светаНовак Ђоковић почео је 421. седмицу на врху АТП лсте. Ласло Ђере је 35 играч света, Душан Лајовић 59, док је Миомир Кецмановић 60. на АТП листи.

Женски фудбал у Србији ове године слави 100 гдоина од одигравања прве фудбалске утакмице у нашој земљи, одигране у Нишу.

Одбојкаши Црвене звезде синоћ су у првој утакмици финалне серије плејофа домаћег шампионата, .били бољи од Партизана са 3:0, на свом терену. Утакмица број два је у среду 17. априла, Партизан је домаћин.

Данашњу емисију уређује и води Милош Панић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара