Читај ми!

Пут без путовања: Миодраг Лакић – од дивљих острва, неистражених делова Русије, преко Тајланда, до Тенeрифа и Кубе

Миодраг Лакић нас ноћас води на пут у тајновите, магичне, опасне и готово неистражене пределе којих нема у туристичким понудама.

Хоћете да чујете причу о последњем острву на којем је био, или о Тенерифaма или о пролазу кроз кањон Невидио? Можда причу о дивљим острвима или о Хиландару? Ако је одговор потврдан, онда се дружимо од поноћи.

Миодраг Лакић је спреман да подели са нама своје приче. Овај рођени Земунац је ронилачки инструктор и председник спортско-рекреативог клуба Српска Жандармерија, скипер за једрилице, аутор и сниматељ подводних филмова, грађевински инжењер, сликар... 

„Воде ме воде” – је реченица која га најбоље описује и зато тако назива своје изложбе. Миодраг је и аутор путописа, као и награђених кратких филмова које је снимао у Србији и широм света. Камером је забележио бројне чудесне призоре - од потопљених бродова у Дунаву, преко фантастичних кадрова на Куби, у Турској, Египту, на Тајланду, Канарским острвима и још једном тајанственом острву у Атлантском океану, па до мало познатих крајева Русије. 

Неке од занимљивих фотографија нашег госта можете погледати на друштвеним мрежама Радио Београда 202. За сва ваша питања и коментаре, ту је наш Вајбер и СМС сервис 064-0-202-200.

Слушамо се од поноћи! 

Водитељка: Вања Мијин

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара