Читај ми!

Недеља фото књиге

Иако је Београдски месец фотографије претворен у бијенале, организатори овог фестивала сваког пролећа припремају изненађења.

Док чекамо ново издање овог међународног догађаја 2025. године, ушли смо у Недељу фото књиге. Неколико десетина иностраних фотографа представља током ове седмице своје фото књиге и изложбе на више локација, укључујући и једну хотелску собу. 
Такође, викенд пред нама биће резервисан за базар на коме ће се наћи фото опрема, стручна литература и различити раритети. Наш гост је директор Београдског месеца фотографије Давид Пужадо. 
У наставку емисије остајемо посвећени уметничким темама, пре свега музици. Чућете новитете са светске музичке сцене, причу која се крије иза једне познате песме као и пола сата само домаће и регионалне музике.  

Са вама је Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара