Znanje imanje

Mali proizvođači hrane su naša šansa. Na Zlatiboru smo obišli porodice koje žele da zrno pretvore u meso a meso u gotov proizvod - zlatiborski pršut.

U Banatskom Novom Selu obišli smo vredne i humane domaćine.

Za ovu emisiju Znanja Imanje govore: porodica Ivanović o izazovima stočarstva.

U Banatskom Novom Selu otkrivamo kako je tradicionalna receptura za proizvodnju sirćeta sačuvala zadrugu.

Miroslav Veselinović iz Sremskih Karlovaca govori o brendiranju rizlinga.

Urednik: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari:Ljiljana M. Petrović, Dragana Popov

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се