Moj rođak sa sela

U devetnaestoj epizodi TV serije "Moj rođak sa sela", koja nosi naziv "Šarmantni divljak", novo jutro u domu Maleševića donosi zategnute porodične odnose između Drakčeta i Milene, koji su posledica Drakčetovog susreta sa Tošom.

Rajko zaključava Bisu u stanu u Vrnjačkoj banji i odlazi da sam reši situaciju sa lokalnim žigolom Zlatiborom (Marinko Madžgalj) koji iskorišćava Bisinu sestru Desu. Kroz lukavi, promišljeni i nadasve duhoviti razgovor u hotelu, publika će saznati kako Rajko u tome i uspeva.

Dunja je u Beogradu i odlazi sa majkom po venčanicu. Njen bivši momak, Srđa, iznenada je posećuje i nudi joj da otkaže venčanje i otputuje sa njim u Njujork. Preko nove svađe oko hotela u kući Katanića, dolazi do Stojanove odluke da odmah otputuje sa Cicom na more, a Mališi i Dragani, ipak, perpusti sav posao.

Nemački obaveštajac Ros pojavljuje se u Vranićevoj kući i saopšti mu da je doveo Tanju Strecki, majku traženog NATO pilota Borisa Streckog, koji ne želi da se vrati u Nemačku već da ostane monah u jednom srpskom manastiru.

Vranić upoznaje Tanju Strecki i kaze da će joj pomoći oko pronalaženja sina i pružiti joj priliku da sa njim još jedanput porazgovara...

Moj rođak sa sela Moj rođak sa sela

U glavnim ulogama: Vojin Ćetković, Dragan Jovanović, Dubravka Mijatović, Tanasije Uzunović, Ljubinka Klarić, Vera Čukić, Suzana Lukić, Lazar Dubovac, Janoš Tot... specijalni gosti: Marinko Madžgalj, Andrej Šepetkovski i Nina Skrbišnek

Urednik serije: Marko Novaković
Direktor fotografije: Nebojša Bašić
Pisac scenarija: Radoslav Pavlović
Scenograf: Dejan Anđelković
Reditelj: Marko Marinković
Kostimograf: Nevena Milovanović
Izvršni producent: Zoran Janković
Montažer: Goran Mitrović
Kompozitor: Dragoljub Ilić

broj komentara 0 pošalji komentar