SAT: Nevolje sa poplavama i salon u Ženevi

Ovih dana kiša, srušeni mostovi, poplave, odroni i klizišta stvaraju velike nevolje vozačima. Po takvim vremenskim uslovima mnogi ipak moraju da putuju.

Ovonedeljna emisija SAT kroz praktične savete pokazuje kako se najbezbednije kretati po putu na kome ima dosta vode, ali i kako spasti poplavljeni automobil.

Saznaćete i kako tržišna inspekcija kontroliše kvalitet goriva na pumpama i da li konačno možemo bezbrižno da sipamo gorivo, a da budemo sigurni da smo dobili kvalitetan proizvod.

Ljubitelji automobila će u ovom izdanju najviše uživati, jer ekipa SAT-a donosi detaljan izveštaj sa salona u Ženevi.

Videćete i šta vas sve čeka na beogradskom salonu automobila, koji počinje sledeće nedelje, koje su glavne zvezde, ali i kakve poklone možete da osvojite.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 sata, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 19. mar 2016, 11:38)
ivan [neregistrovani]

mvd

Kada će biti ukinuta međunarodna vozačka dozvola,jer ne znam uopše čemu ona služi kada se to nigde u normalnom svetu ne koristi.Nove vozačke su čipovane i podložne su svakoj proveri.Ne mogu da verujem da se više veruje običnom papiru nego originalu.

(sreda, 16. mar 2016, 21:20)
anonymous [neregistrovani]

Gorivo kvalitet i cena

Kada ce uvoznici automobila u Srbiji da menjaju servisni interval na vozilima u garantnom roku.Za isto vozilo u evropi(izvor servisna knjiga orginalna)je servisni interval 30.000Km a kod nas(izvor servisna knjiga na srpskom)20.000 ,obrazlozenje je "los kvalitet goriva".Na 100.000Km u evropi su 3 servisa a kod nas 5,sami znate koliko je to para.Bilo sta da se desi na autu pravdaju se losim gorivo.
Cena goriva je posebna prica,zasto je kod nas gorivo skuplje nego u okruzenju i vecem delu Evrope.
Ovo su interesantne teme za nas vozace

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]