Zadnja kuća, Srbija u prvim kućama

Novi serijal Zadnja kuća, Srbija prikazaće porodice koje su uspele da zadrže decu u provinciji. Od stočara, voćara, preko proizvođača sapuna do onih koji prave štipaljke.

U ovom delu ove serije (koja se, inače, bavi umiranjem srpske provincije i odlaskom mladih) videćete potpuno drugačije priče od dosadašnjih.

Posle pet godina prikazivanja crne demografske slike Srbije i prognoza za budućnost zemlje ova polusezona priča šta jedna porodica mora da uradi da bi danas preživela. Svaka epizoda će imati centralnu temu, a to je osobina koju porodica mora da ima da bi opstala u ovo doba.

Tako ćete u polusatnim emisijama videti familije gde neku odlikuje rad, a neku snalažljivost, druge hrabrost, a neke strpljenje ili sloga. Ista ekipa planira u budućnosti potpuno nove teme i zaokret ka pozitivnijim stranama Balkana.    

Autor: Milan Popović

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 12. mar 2016, 16:44) - Rade Markovic [neregistrovani]

Hocemo nastavak!

Samo napred Milane, meni je ovo jedan od najzanimljivijih emisija na RTS-u, kako ljudi zive po selima svakog coska Srbije. Svaka cast!

Zadnja kuća, Srbija Zadnja kuća, Srbija

Autor:
Milan Popović

Novi serijal Zadnja kuća, Srbija prikazaće porodice koje su uspele da zadrže decu u provinciji. Od stočara, voćara, preko proizvođača sapuna do onih koji prave štipaljke. [ detaljnije ]