SAT: Patrola do Herceg Novog preko Bosne i Hercegovine

Ovoga puta ekipa emisije SAT pokazuje nešto manje opterećen pravac preko Bosne i Hercegovine do Herceg Novog, kao i mnoge zanimljivosti koje na ovom putu zaista treba videti i doživeti.

Od skretanja sa Ibarske magistrale pre Zlatibora, detaljno pokazuju Jokino vrelo, Drvengrad, Mokru Goru, Šargansku osmicu, naravno granični prelaz i sve što je važno za ulazak u Bosnu i Hercegovinu. Posebnu atrakciju predstavlja Višegrad sa ćuprijom, Andrićgradom i banjom Vilina Vlas. Naravno, saznaćete kakav je put, kakve vas opasnosti čekaju na pojedinim deonicama, kakvi su propisi i kazne, cene goriva i sve drugo što čoveka na takvom putu može zanimati.

Videćete i čuveno Tjentište, koje je počelo sa uvođenjem turističkih sadržaja, kao i sve lepote, zanimljivosti i opasnosti na daljem putu preko Čemerna, Gackog, Bileće do Trebinja, koje nudi toliko zanimljivosti da ih ekipa SAT-a nije mogla zaobići. Naravno, saznaćete sve što vas može zanimati kad ulazite u Crnu Goru, a posebno šta turiste čeka kad stignu u Herceg Novi: od sadržaja u gradu do čuvenih plaža na Luštici.

Sve ovo ekipa SAT-a je uradila po svom proverenom sistemu hvalimo-zameramo, zato verujemo da će ova emisija biti izuzetno zanimljiva.

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu u 14.00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 16. avg 2017, 06:50)
mirko-alvirko [neregistrovani]

jedna od najboljih patrola

Ovo je jedna od najboljih patrola samo zbog posete Višegradu i Trebinju i zbog usputnih stajanja. Potrudite se da i na sledećim patrolama dajete više informacija o mestima kroz koje prolazite ili svraćate.

(nedelja, 13. avg 2017, 13:22)
Slobodan Delic [neregistrovani]

Bijeljine

G.Alvirovicu patrola do herceg novog molim preko Bijeljine i Zvornika Sokoca Sarajeva

SAT SAT

Autor:
Mirko Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]