Bunt: Viva Vops

Specijalna emisija o članovima benda Viva Vops, pobedničkog benda trećeg Bunt rok festivala bila je jedna od nagrada koje su dobili kao laureati . Imajući u vidu da se radi o momcima koji su dosledni, ozbiljno i odgovorno posvećeni svojoj muzici i stvaralaštvu- bila je je ovo odlična prilika da harizmatične muzičare upoznamo i iz drugačijeg ugla.

„Viva Vops" su za ovu priliku izveli četiri pesme u studiju RTS- a , a autorki Bunt rok festivala i emisije Bunt, Branki Glavonjić, poverili su svoja razmišljanja o muzici i stavove o aktuelnoj muzičkoj sceni.

TV ekipa emisije Bunt je sa članovima muzičkog sastava „Viva Vops" provela i jedno popodne van RTS- ovog TV studija. Tada su otkrili ponešto i iz svog privatnog života, što ćete takođe saznati u ovoj emisiji posvećenoj njima.

Specijal, posvećen bendu „Viva Vops" pripremljen je uoči početka četvrtog Bunt rok festivala 2018 godine. Na ovaj način, auditorijumu je detaljnije predstavljen izuzetan muzički sastav, koji je zaslužio pobedničku titulu prethodnog izdanja festivala.Takođe, potencijalni takmičari dobili su jedinstvenu priliku da čuju važne savete za održanje na muzičkoj sceni kao i da „ iz prve ruke" saznaju šta im sve novo, inspirativno i značajno predstoji nakon učešća na Bunt rok festivalu RTS-a.

Urednik emisije: Branka Glavonjić
Novinari: Milica Marković, Igor Gimboš
Reditelji: Miodrag Kolarić, Jovan Bačkulja

broj komentara 0 pošalji komentar