Bunt Rok Festival

U poslednjoj, osmoj kvalifikacionoj emisiji petog Bunt rok festivala, takmičiće se "Johnny Blunt & the Moontown Troubadours" iz Užica, "O'nomad" iz Beograda i prvi reper ovogodišnjeg festivala "Wajz" koji nam dolazi iz Zemuna.

Pored Branke Glavonjić, autorke festivala, kroz ovu emisiju vodiće vas Zoran Stefanov, frontmen benda "Iskaz" i Stefan Jovčić, koji nas upoznaje sa članovima svih takmičarskih bendova.

Ovoga puta u revijalnom delu čućemo pobednike trećeg Bunt rok festivala - "Viva Vops".

Stalni članovi stručnog žirija, Maja Cvetković (E-Play) i Vukašin Marković (Irie FM) će u ovoj poslednjoj kvalifikacionoj i predsedavati žirijem a uz njih će bendove ocenjivati: Aleksandar Ćurčić (frontmen benda "Viva Vops"), Tamara Petković, muzička urednica RTS-a i Miroslav Miša Aleksić, bas gitarista "Riblje Čorbe".

Gledaoci neće biti uskraćeni ni za vesti o svim novim izdanjima, aktuelnim dešavanjima i zanimljivim koncertima na domaćoj rok sceni, a tu je i "Top Lista Bunt" koju vodi Katarina Vujović.

I to nije sve: vi se pitate koja će se još dva sastava plasirati u finale! Odmah po završetku emisije (oko ponoći 29. maja) na zvaničnom jutjub kanalu "RTS Zabava" će se naći posebna "Bunt rok festival" plejlista. Tokom 24 sata (do ponoći 30. maja) moći ćete da glasate za nekog od 15 izvođača, čije smo pesme čuli tokom kvalifikacionih emisija ovogodišnjeg Bunt rok festivala, a koji se nisu plasirali u finale glasovima stručnog žirija. Na ovaj način će, zahvaljujući glasovima publike još dva sastava (sa najviše vaših glasova - "lajkova") ostvariti pravo na takmičenje u finalu petog Bunt rok festivala.

Autorka Bunt rok festivala: Branka Glavonjić
Voditelji: Branka Glavonjić, Zoran Stefanov, Stefan Jovčić
Novinarka: Katarina Vujović
Reditelj TV reportaža: Jovan Bačkulja
Reditelj emisije/serijala Bunt i Bunt Rok Festival: Miodrag Kolarić

Bunt Rok Festival 2019: RTS 2, sreda 29. maj u 23.25 i uživo na internetu, putem platforme RTS Planeta!

broj komentara 0 pošalji komentar