Балкан!

Осма епизода: Дивљи запад за гурмане

У осмој епизоди серије Балкан!, аутор Миодраг Ћертић поставио је за вас трпезу: печење са вашара у Великом Градишту, шабачка кавурма из центра Београда, прасад из Моровића узгајана на начин који се не мења још од Карађорђа, ђаконије од најбољих тартуфа на свету из Истре и риба из ресторана у Црној Гори, до кога се може стићи само бродом. Риба из Црне Горе Риба из Црне Горе

Да свему томе да перспективу ту је и познати француски "шеф", Мишел Девилер, из Нице, носилац неколико Мишленових звездица.

Тартуфи Тартуфи

Да ли је Балкан гастрономски дивљи запад или врхунски светски кулинарски тренд, сазнаћете у четвртак 02. маја на РТС-у.

Мишел Мишел Печење Печење

 

број коментара 0 Пошаљи коментар