Мира Адања Полак - Ексклузивно: Успети у париском Рицу - Ђoрђе Варда

Ова емисије је једна од омиљених у гледалишту јер одише оптимизмом и као да поручује да је све могуће. То је емисија о Ђорђу Варди, Београђанину који је отишао у Париз.

Схвативши да сви хвале његову креативност, јер на посебан начин уме да направи букет цвећа, покушао је да се тиме бави озбиљније и да од свог талента направи своје будуће занимање и постане дизајнер цвећа. Своје умеће препознао је сасвим случајно и од тог момента почиње његова вртоглава каријера. Сви хоће само господина Варду, желе да им баш он декорише простор, да баш његова рука дода онај танани потпис на сваки аранжман. Да букет за младу направи баш он.

Декорисао је и Версај за свечане прилике и велике догађаје.

Мали бутик у уметничком делу Париза држи за своју душу, а свој хлеб зарађује у престижном, светски познатом хотелу "Риц" у Паризу. Све што је лепо, као и све цвеће у овом хотелу под његовим је будним оком набавља сам.

А није баш све цветно јер устаје ужасно рано, сам бира цвеће,  а све декорације саставља у радионици.

Директор хотела "Риц" Омер Акар био је одушевљен када је Ђорђе Варда донео престижну награду хотелу. Сви долазе да виде његове невероватне цветне аранжмане.

Сваки гост је посебан, понеко тражи да се допреме посебни егзотични цветови, многи желе романтичну атмосферу, многи баш у "Рицу" желе да запросе своју партнерку.

Пред Божић је читаву декорацију у хотелу радио Варда, а посебно задовољство било је отићи два нивоа испод земље овог хотела, у саму радионицу, где се све припрема док не дође до горњих спратова у пуном сјају.

Разговарамо са господином Вардом и са директором "Рица" о свему што се догађа у најбољем и најпознатијем хотелу на свету. Како живи човек који по цео дан мирише цвеће, који воли то што ради и стално размишља о томе да ли оно што ради може да уради још боље и лепше.

Код њега вештину аранжирања уче и Јапанци, како би оплеменили своје традиционално умеће аранжирања.

Емисија је снимљена у Паризу, пред божићне и новогодишње празнике пре неколико година . А  видећете где је данас Ђорђе Варда и чиме се бави.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 15. јан 2017, 02:45) - skyrock [нерегистровани]

cvet cvetu

poznajem coveka izuzetno dobar covek i uspesan