Знање имање

Како да сачувамо квалитет земљиш,ваздуха и воде, то ће нам у будућности бити велики и важан задатак.Можемо, ако живимо и радимо у складу са самим собом, природом и целим окружењем.

Зато у овом издању Знања Имања говоре: кумови Милан и Славко у селу Маркова црква. Прво су оживели воденицу а сада праве планове за развој органске производње и еко туризма.

Доктор Лука Радоја, како да вратимо хумус и прихватимо принципе одрживе пољопривреде.

Јелена и Сефан у Лалићу су искуства и машту уткали у хармонију укуса и рекли ћао шећеру.

Симићи и Марковићи из Криваје у Поцерини знају да је сточарство круна економског еколошког пута у профит.

број коментара 0 пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]