Мира Адања Полак и Ви

Гост емисије је Његово преосвештенство епископ аустралијско-новозеландски Господин Иринеј након састанка Светог Архијерејског Сабора где су се чуле разлике у мишљењима на које људи нису навикли.

То је узнемирило вернике који у свештенство гледају као у често ванземаљске људе који немају пороке.

Гост емисије је Амбасадорка Индије Narinder Chauhan и најављује светски дан јоге који је на предлог премијера Индије Shri Narendra Modia Генерална Скупштина Уједињених Нација прогласила  за светски дан јоге у циљу промовисања холистичког приступа здрављу  где је равнотеза ума и тела веома важна и води ка хармонији и миру.

Србија поред 170 земаља придружују се промоцији здравог начина живота. Србија се овом пројекту прикључује великим бројем манифестација и јавних часова ове древне вештине која помаже у савладавању стреса и уноси равнотежу у наш живот.

Принцеза Јелисавета са сином Николасом Балфором  одлучила је да једину копију оргиналног портрета свог оца Кнеза Павла који је радио руски сликар Сорин 1937. године поклони   Српском Парламенту како би био постављен у салону Кнеза Павла који се налази у оквиру  велике Скупштинске зграде у Београду где је иначе Кнез Павле имао свој плави салон који је сачуван до данашњег дана.

Посетила сам сликара Гигу Ђурагића Дилета у његовом атељеу у Ковиљу. Његова дела налазе се у приватним колекцијама и музејима а учествовао је у раду у преко 160 ликовних колонија. Његове слике биће у студију.

Видећете како се маштом и умећем једна потпуно урушена локација оивичена аутопутем, где се налази и споменик Frans Depereu  претворила у надахнуто архитектонско решење. Ту се налази и прометна саобраћајница и улица кроз коју јуре аутомобили, а видећете како се све то  може претворити у једну  ретко добро осмишљену оазу где је смештен и ресторан.

Ролан Гарос није само тениски туирнир већ и место где су све очи упрте у  Новака Ђоковића и Ану Ивановић. Видећете ста се  догађало  иза  сцене на Ролан Гаросу.

 

 

 

 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 06. јун 2015, 20:11) - РадмилаТурукало Совтић [нерегистровани]

као и увек. пријатно изненађење

Који прилог да издвојим? Сваки понаособ и са разлогом. Јогом се бавим од своје тридесетегодине. Катарина жутић спонтана, разумна паметна и свесна својих вредности. Дивно је слушати. Што се тиче Цркве, крштена сам у православној цркви али и левичар по опредељењу и поштујем реч другачијих уверенја и радо чујем. Портрет престлонаследника коначно где му је место. Амбијет ресторана кажу деца ВАУ!! Велика хвала Миро!! <3 :)

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]