Ви и Мира Адања Полак

Миодраг Миле Зарић изабран је за председника Светске асоцијације хипербаричне медицине на конгресу те асоцијалиције У Буенос Аиресу где је донета одлука да се следећи конгрес хипербаричне коморе одржи у Београду 2017. године. Посетили смо инжењера Зарића у Центру за хипербаричну медицину у Београду.

Недавно признање младој Наталији Одановић добитница признања "Круна успеха" привукла је пажњу јасним ставом о томе шта жели да буде за пет, шта за десет, шта за петнаест година. Студије медицине завршила је са високим просеком. Наталија Одановић је гост у студију.

Гост у емисији је проф др Рајко Хрвачевић  познати нефролог, члан тима прве трансплантације бубрега на Војномедецинској академији. Један је од првих оснивача приватних дијализационих центара у Србији. Данас је генерални директор компаније Frenezijus medical care  у Вршцу која запошљава наше раднике. Фабрика производи опрему за апарате за дијализу. Србија се коначно суочила са бубрежном инсуфицијенцијом - болешћу која је у Србији заступљенија више него у другим деловима света, а професора Хрвачевића питамо како сачувати бубреге који увек не  сигнализирају обољење.

Чућете предбожићну песму Јелене Михајловић коју је снимила у Њујорку.

Соња Радан сликарка из Сарајева сада живи у Лондону а имаће своју изложбу у Београду.

Др Ана Гифинг говори о томе како пребродити напетости и стрес, колико храна може да утиче на расположење и шта избегавати.

Драган Стојев новинар говори о ризицима кеш кредита и кредита преко платних картица. Колико је то опасно а колико реално потребно.

Метод Певец колега из Словеније направио је невероватну документовану причу о женама које су у прошлом веку одлазиле у Египат да чувају децу и помажу богатим Египћанима како би прехраниле своје породице у селима Словеније.

У студију су фотографије балерина које је урадила Дина Јонсен за своју књигу "Скривена лепота" коју је посветила Народном позоришту у Београду.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]