Балканском улицом

Аца Лукас

Ове недеље, гледаоци емисије Балканском улицом, имаће прилику да чују приче које је Весни Дедић испричао Александар Вуксановић.

Пошто је своју животну причу, испричао у овој емисији пре три године, а и многи интервјуи после, рађени су управо по тој причи, тема ове емисије је била љубав. Љубав према мајци, према супрузи, деци, музици, и она коју је Аца несебично открио - љубав према самоме себи.

Поред тога, гледаоци ће имати прилику да се подсете најинтересантнијих сегмената из претходне емисије, као што су били они о Ацином страху од земљотреса и највећем тренутку туге, када је плакао, јер је Звезда изгубила од Келна.

Сви они који воле да чују добре баладе, уз извођење на клавиру, уживаће у овој емисији, јер ће чути Ацу, који је за клавиром отпевао како своје, тако и омиљене песме других извођача.

Аца Лукас који пева Два пут сам умра, Оливера Драгојевића, као и песме које су некако поднаслов ове емисије Кафана на Балкану и Спавај Београде, у недељу, у кафани на калдрми...

Аутор: Весна Дедић

број коментара 3 пошаљи коментар
(уторак, 04. јун 2013, 11:01)
anonymous [нерегистровани]

muzika i profesijeВесна,
Ако за музику, с р е ћ о м , не постоје границе не треба ни Ви да их правите.Рекосте да народну музику слушају само сељаци и то на националној телевизији /у којој и сама радим,па ми још више смета/.
Хоћу да верујем да нисте желели иронију, али је нисте ни избегли,па је остало нејасно ко није вредан достојне пажње - народна музика или сељаци Србије.
Вашу емисију радо гледам, а посебно ми се допада кад су Вам гости ''велики-мали''' људи који нам не ускачу у куће чим укључимо телевизоре.
Поздрављам Вас и желим успех.
Љиљана Радовановић

(недеља, 02. јун 2013, 16:23)
anonymous [нерегистровани]

tik tak

Stvarno covjek kafanski!

(недеља, 02. јун 2013, 15:16)
anonymous [нерегистровани]

Pozdrav

Da li se moze znati, kada je repriza ove emisije?

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]