Читај ми!

Podrška odbora SNS-a iz cele Srbije predsedniku Vučiću

Opštinski i gradski odbori Srpske napredne stranke širom Srbije saopštili su da čvrsto stoje uz predsednika Aleksandra Vučića u njegovoj borbi za Kosovo i Metohiju i naporima za napredak Srbije.

"Opštinski odbor Srpske napredne stranke Zvezdara daje punu, jednoglasnu podršku predsedniku Srbije Vučiću. To je čovek koji ume da računa šta je dobro za Srbiju, iako kritikovan, klevetan i vređan, danas ponosno i odlučno brani i čuva srpski nacionalni interes", naveli su iz odbora na Zvezdari.

Opštinski odbor SNS-a Rakovica navodi da bilo kakve ucene da se odstupi od puta kojim Srbija ide neće proći.

"Aleksandar Vučić nije čovek sklon kompromisima kada su interesi Srbije i našeg naroda u pitanju. SNS čvrsto stoji iza svog predsednika i spremna je da u svakom trenutku odgovori na pokušaje ucenjivanja bez obzira sa koje strane dolaze", istakli su iz odbora Rakovica.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Vračar ističe da stoji uz predsednika Republike, kako poručuju, braneći svaki njegov potez, stav, svaku izgovorenu reč.

"Bitka za Kosovo i Metohiju se čuva za najsnažije, a mi smo snažniji nego što mislite", poručili su sa Vračara.

Član Glavnog odbora SNS-a i narodni poslanik Uglješa Mrdić rekao je da se na sednicama Skupštine Srbije jasno pokazalo ko glasno i potpuno podržava predsednika Vučića.

"Isto se videlo i u medijskim nastupima ovih dana. Videlo se ko je uz njega, a ko protiv, a ko se drži po strani", rekao je Mrdić.

Šef odborničke grupe u Skupštini Grada Beograd i narodni poslanik Aleksandar Mirković rekao je da je "skandalozni napad na porodicu Vučića od zapadnog potrčka Rade Trajković samo još jedan u nizu pritisaka na predsednika Srbije".

Gradski odbor SNS-a u Jagodini, sa narodnim poslanikom Nikolom Radosavljevićem na čelu, saopštio je da pruža punu i bezrezervnu podršku Vučiću i njegovoj politici prema KiM kao i najavi da se raskrsti sa svima koji prave štetu Srbiji, "ma kako se oni zvali i iz koje partije dolazili".

"Ko zna koji put, u trenucima kada se predsednik Vučić i SNS grčevito bore da odbrane interese Srbije i ne podlegnu strašnim pritiscima sa Zapada, koalicioni partner Socijalistička partija Srbije nastavlja sa praksom sedenja na dve stolice i skrivanja od odgovornosti iza leđa Vučića", saopšteno je iz Jagodine.

Oglasili su se iz Gradskog odbora SNS-a Subotica, podržavaju svaku odluku predsednika, spremni da se suoče sa voljom naroda.

"Podržavamo svaku odluku predsednika Vučića, pa i onu koja izražava spremnost da izađe na izbore. Ako su izbori jedina šansa da se konačno raščisti politička scena Srbije, da bismo nastavili dalji razvoj Srbije ne dozvolivši da se uruši sve što je Srbija pod liderstvom Aleksandra Vučića uradila, narod treba da se izjasni ko želi da ga vodi", istakli su iz Gradskog odbora SNS-a Subotica.

Gradski odbor SNS-a iz Vranja saopštio je da daje jednoglasnu i bezuslovnu podršku Vučiću u njegovoj borbi očuvanja politike mira i napretka, teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Vrbasu poručio je, između ostalog, da je "konačno vreme da se raščisti situacija na političkoj sceni Srbije".

Podršku Vučiću dali su i gradski i opštinski odbori u Somboru, Malom Zvorniku, Mladenovcu, Obrenovcu, kao i beogradski odbori na Savskom vencu, Voždovcu i u Barajevu.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво