Makron Vučiću: Veliko hvala

Predsednik Francuske Emanuel Makron zahvalio je na svom zvaničnom Instagramu profilu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na gostoprimstvu tokom posete Beogradu.

Emanuel Makron je na Instagram postavio snimak rukovanja sa predsednikom Vučićem, dok ga je ispraćao na aerodromu "Nikola Tesla".

Francuski predsednik je postavio i snimke i fotografije najvažnijih trenutaka svoje posete Srbiji, među kojima su svečani doček ispred Palate Srbija, odavanje počasti Milunki Savić, kao i polaganje venaca i govor kod Spomenika zahvalnosti Francuskoj, kao i današanji sastanak sa mladima iz regiona.

"Veliko hvala, Aleksandre Vučiću", napisao je Makron na ćirilici na Instagramu.

Pored toga, i Jelisejska palata je na svom Instagram profilu zabeležila posetu Makrona Srbiji i postavljala nekoliko fotografija sa detaljima njegovog boravka u Beogradu.

Makronova poseta Srbiji je uvrštena među najvažnije (Instagram priče) na nalogu Jelisejske palate.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво