PSG će u Beogradu funkcionisati kao odbornička grupa Bloka 381

Odbornička grupa Pokreta slobodnih građana u Skupštini Grada Beograda ubuduće će funkcionisati kao odbornička grupa PSG Građanskog bloka 381, rečeno je na konferenciji za novinare odborničke grupe PSG ispred Skupštine Grada.

Odbornik PSG Pavle Grbović govorio je o, kaže, "zloupotrebama SNS-a i SPS-a prilikom beogradskih izbora održanih u martu", navodeći da su SNS i SPS na vodeća mesta na svojim listama za beogradske izbore postavile određene ljude koji su svojim imenom, dosadašnjim radom ili funkcijama bili nosioci tih lista.

Dodao je da su ti ljudi obećali da će biti odbornici u Skupštini Grada, za šta su i izabrani i naveo da se danas gotovo niko od njih ne nalazi u skupštinskim klupama.

Grbović je naveo neke od njih, poput Predraga Markovića, Aleksandra Antića, Tome File, Svetislava Goncića, Milana Gurovića, Vesne Stanojević i Sime Avramovića.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво