Polemika Zorane Mihajlović i Milana Stamatovića

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović konačno je pokazao svoje prave namere pretnjom da će građani Zapadne Srbije pružiti otpor nameri Vlade Srbije da Zlatibor sačuva od dalje nelegalne i nekontrolisane gradnje, ocenila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Stamatović je na to odgovorio: "Mihajlovićeva priprema moje hapšenje".

Zorana Mihajlović je u pisanoj izjavi navela da Milan Stamatović neće da sačuva jednu od najlepših planina u Srbiji i "ne želi da naša deca, unuci i svi građani Srbije uživaju u lepotama i čarima ove planine".

"Stamatović želi samo da sačuva svoj rezervat divlje gradnje i preti da će ga braniti sve do poslednjeg nelegalnog kvadrata", istakla je Mihajlovićeva, a preneo je Tanjug.

"Ali, ono što plaši Stamatovića, raduje čitavu Srbiju. Stamatović poziva da se sačuva njegovo pravo da i dalje uništava Zlatibor i da tako uništi svu dedovinu i očevinu naših građana. Pitam Zlatiborce, hoće li da im deca šetaju po uređenoj i čistoj planini ili da se provlače između zgrada i kućerina sumnjivih investitora! Onih čije se poreklo novca ne zna i koji prljavim novcem od droge i kriminala i grade po Zlatiboru"? navela je ministarka građevinarstva.

Mihajlovićeva je ponovila da će država proglasiti Zlatibor prirodnim dobrom i tako će sačuvati lepote ove planine i toga niko ne treba da se plaši.

"Sačuvaćemo Zlatibor za svu našu decu kako bi i ona mogla da uživaju u ovoj planinskoj lepotici", navela je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

U međuvremenu se oglasio i Milan Stamatović, uz ocenu da ministarka Mihajlović, kako prenosi Beta, namerava da "Zlatibor otme Zlatiborcima" i da medijski priprema njegovo hapšenje.

Stamatović je u saopštenju naveo da Mihajlovićeva pokušava da o njemu u javnosti stvori sliku da je istovremeno "lokalni šerif i kauboj, Čaruga i kriminalac, i Robin Hud i špijun, i veletrogovac drogom i monstrum".

Ministarku je nazvao "vođom antisrpskog i antiruskog lobija u Srbiji koji, pod okriljem noći, organizuje rušenje privatne muslimanske bogomolje koju su, Srbiji lojalni, sa Kosmeta proterani, Goranci i Romi, gradili svojim sredstvima..."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво