Pajtić: Nismo koristili RTV za stranačku propaganda

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić tvrdi da je netačna izjava premijera Aleksandra Vučića da je RTV služila za stranačku propagandu te stranke.

Bojan Pajtić, koji smatra da su smene u RTV skandalozne, u pisanoj izjavi medijima, navodi da, za razliku od Vučića koji, kako navodi, ne silazi RTS-a, on godinama nije gostovao na vestima vojvođanske TV.

Lidera DS-a, kako kaže, ne čudi to što Vučić javni servis doživljava kao svoje vlasništvo, već ga čudi "što takav svoj odnos projektuje na druge".

Pajtić kaže da ga ne čudi ni to što Vučić "ne preza da blati ljude koji su od televizije koju niko nije gledao, napravili televiziju koja je uzor za mnoge u regionu".

"To nije samo za čuđenje. To je sramotno", naveo je Pajtić, koji smatra i da se, kako kaže, ne sme dozvoliti premijeru da ljude koji se bore za profesionalne standarde deli na "naše" i njihove".

Vučić je ranije, nakon konsultacija oko formiranja Vlade Srbije, rekao da je RTV bila u funkciji stranačke propagande DS i da je hajka i haranga te stranke krenula kada su zaposleni hteli da naprave nešto profesionalno.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво