Uskoro pasoši Kosova

Za ulazak i odlazak sa Kosova uskoro će biti potreban pasoš, a u julu bi trebalo da počene izdavanje te isprave, rekao je gradonačelnik južnog dela Kosovske Mitrovice i nekadašnji premijer Bajram Redžepi.

Uskoro će za ulazak i odlazak sa Kosova biti potreban pasoš, rekao je Redžepi i dodao da bi u julu trebalo da počene izdavanje kosovskih pasoša.

Kosovski pasoš će biti potreban za prelazak u Srbiju kao drugu državu, osim ukoliko to pitanje ne bude rešeno nekim bilateralnim sporazumom, rekao je Redžepi novosadskom Dnevniku, napomenuvši da bi za takav sporazum preduslov bio međusobno priznavanje.

Izrazivši bojazan da će po tom pitanju "stav Beograda ostati veoma tvrd", on je ocenio da će posledica toga biti reciprocitet u odnosima, po kojem ako Srbija "ne priznaje naše registarske tablice onda ni Kosovo neće priznati srpske".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво