Tribina PUPS-a u Nišu

U sali Narodnog pozoriššta u Niššu PUPS je održžao tribinu pod sloganom „"Svet pripada i nama"“, na kojoj su se prisutnima obratili lider PUPS-a Milan Krkobabić, visoki funkcioneri stranke i potpredsednik SNS-a Bratislav Ga[šić.

"Krećemo u snažžan pohod. Tu moraju da budu uključeni i držžava, i lokalna samouprava, i porodica ali i pojedinci. Samo tako, skupa zajedno, možžemo da dobijemo tu bitku. To će biti najžžeššća bitka i ključna bitka za građane Srbije", poručio je Krkobabić.

Rekao je da očekuje da "čuvena srpska četiri ocila u 21. veku budu rad, red, rezultat i odgovornost".

"Samo na taj način možžemo da idemo napred, možžemo da pravimo stvarne, sušštinske promene, one koje građani Srbije od nas očekuju. Bez velikih reči... Ponavljam to je žžestoka borba, u njoj nema mesta za narikače, pesnici moraju da budu po strani i oni koji pričaju priče", dodao je lider PUPS-a.

Krkobabić je istakao da će PUPS u prvi plan istaknuti ljude koji su znali da rade i koji i sada rade.

"Samo tako pravi i realni rezultati rada mogu da nas izvuku", rekao je Krkobabić, koji je govorio i o novoj koaliciji.

Potpredsednik SNS-a Gaššić je u obraćanju prisutnima zahvalio penzionerima na podršci.

"ŽŽelim da se danas zahvalim vama, vi ste pravi heroji reformi Aleksandra Vučića. Da nije bilo vašše podršške, da nije bilo vaššeg razumevanja, da niste shvatili da nam je zemlja ostavljena na ivici bankrota, da su nam ostavili prazne penzione fondove i da su potroššili sve ššto je ova zemlja privatizovala, da nije bilo vašeg razumevanja, vaše želje da se svojoj držžavi pomogne, danas ne bi imali ovakav rezultat u fiskalnoj konsolidaciji zemlje. Razumeli ste da je to jedini pravi put da svojoj deci, svojim unučićinma imate šta da ostavite, zemlju uređenu, organizovanu...", poručio je Gašić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво