SNS: DS potpisao katastrofalan SSP

Srpska napredna stranka poručila je demokratama da ništa ne može promeniti činjenicu da su oni potpisali katastrofalni Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju koji godinama uništava sprskog seljaka i domaćina.

"SNS poručuje Bojanu Pajtiću, Božidaru Đeliću i demokratama da ni na koji način, pogotovo ne pisanjem besmislenih saopštenja i pokušajima obmanjivanja javnosti, neće promeniti činjenicu da su upravo oni potpisali katastrofalni SSP", navodi se u saopštenju, prenosi Tanjug.

SNS je poručila DS-u da ne brine kako će Vlada Srbije rešiti problem koji su upravo demokrate, stručne samo po uništavanju i pljačkanju Srbije, i prouzrokovale.

"Danas su na čelu vlade odgovorni ljudi koji čine sve da reše sve nasleđene probleme proistekle iz kriminalne i neodgovorne vladavine Demokratske stranke", navode naprednjaci i dodaju da vlada neće dozvoliti da srpski seljaci, individualni proizvođači mleka i mlekarska industrija trpe i budu uništeni zbog katastrofalnih poteza "kriminalaca iz DS-a".

Naprednjaci navode da su angažovani stručni timovi koji svakodnevno rade na pronalaženju načina da se negativni efekti potpisanog SSP neutralizuju i umanji šteta po seljaka i mlekarsku industriju, a da se pritom ne ugrozi evropski put Srbije.

SNS dodaje i da je vlada do sad uložila 500 miliona dinara za otkup mleka, kao i da će biti uloženo još novca.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво