Читај ми!

SNS: Srbiji kandidatura i nova vlast

Očekujem da Srbija dobije status kandidata za članstvo u EU i da će stranke vladajuće koalicije doživeti poraz na izborima, kaže funkcioner SNS-a Aleksandar Vučić. Za bolji investicioni ambijent potrebne su promene, poručuje Vučić.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da očekuje da će Srbija dobiti status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, ali i da će stranke vladajuće koalicije nakon toga izgubiti na izborima.

"Očekujem da Srbija dobije status kandidata, ali to neće i ne može da znači bolji život za građane, jer imamo korumpiranu i nesposobnu vlast. Za bolji investicioni ambijent neophodne su promene", istakao je Vučić.

Funkcioner SNS-a naveo je da su, na primer, Makedonija i Hrvatska mnogo pre Srbije dobile status kandidata, kako je ukazao, Makedonija još pre sedam godina, ali da su vlade u tim zemljama gubile izbore.

"Neka se ne nadaju previše da će pobediti, suviše lošeg su učinili građanima i oni to ne mogu da zaborave", rekao je Vučić.

Vučić je uveren da lokalni izbori na Kosovu neće biti raspisani.

Osvrnuvši se na izjavu funkcionera Demokratske stranke Gorana Ješića da ta stranka treba da se izvini građanima, Vučić je rekao da je "izjava nebitna", navodeći da je DS-u u Agenciji za istraživanje javnog mnjenja rečeno da bi trebalo da se izvini, ali da njima nije to bitno već fotelje".

Vučić je najavio da će tokom sledeće nedelje SNS predstaviti "neke nove ljude" koji će podržati tu stranku

Funkcioner SNS-a poručio je da ta stranka osuđuje napad žandarmerije na srpske građane na barikadama na administrativnim prelazima.

"Tući i napadati svoje građane, a onda pozivati medije da kažu kako je sve dogovoreno, to je vrhunac licemerja", ocenio je Vučić.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво