Stanje na putevima za 8. novembar

Radi se na autoputu E 70 između petlji Kuzmin i Šid. Svakoga dana, osim nedeljom, od 7 do 16 časova, zatvorene su vozna i zaustavna traka. Vozila se kreću samo preticajnom trakom.

I dalje je zabranjeno skretanje sa autoputa Beograd-Subotica na regionalni put Temerin-Novi Sad. Vozila do 12 tona i autobusi, usmeravaju se na petlju Zrenjanin, a vozila preko 12 tona koriste put preko Žablja, Gospođinaca i petlje Zrenjanin do Novog Sada.

U toku su radovi na mostu preko Osaonice,na deonici autoputa E75 između petlji Jagodina i Batočina. Zatvorena je zaustavna traka, u smeru ka Nišu, pa se saobraćaj odvija samo voznom i brzom trakom.

Popravlja se kolovoz na putu Koceljeva-Valjevo,pa je saobraćaj u prekidu od 8 do 17 sati. Radi se deonica od Brankovine do Valjeva, pa se putnicka vozila usmeravaju na alternativni pravac Valjevo-Gola Glava-magistralni put M21 i dalje ka Koceljevi. Teretna vozila ne mogu da koriste tu saobraćajnicu.

Oštećen je most Skrapež, na obilaznici oko Požege. Saobraćaj je usporen i odvija se prema postavljenoj signalizaciji.

Saobraćaj se odvija jednom trakom uz naizmenično propuštanje vozila na putu Babušnica-Svođe.

Vozila se preusmeravaju na obilaznicu, zbog radova u tunelu Šargan.

Na putu Ušće-Biljanovac, vozila se naizmenično propuštaju uz semaforsku regulaciju.

Kraćih zastoja ima na putu Kragujevac-Kraljevo, kroz Gružu.

Zbog klizišta,na delu Đerdapske magistrale kod Tekije, kretanje vozila je usporeno.

Saobraćaj je, zbog radova, obustavljen na putu Kovin-Deliblato. Alternativni put do Deliblata je preko Pančeva i Dolova ili preko Kovina i Gaja.

Popravlja se i most na Savi kod Sremske Rače, pa se saobraćaj odvija prema postavljenoj signalizaciji,uz povremena kraća zaustavljanja.

Na graničnim prelazima nema dužih čekanja.

broj komentara 0 pošalji komentar