Stanje na putevima za 7. novembar

Svi regionalni i magistralni putevi u Srbiji su prohodni. Umereno oblačno vreme, trenutno bez padavina omogućava nesmetano obavljanje saobraćaja po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost.

Tokom dana u zapadnim i istočnim krajevima Srbije je moguća kiša, pa  se preporučuje opreznija vožnja.

U toku su radovi na sanaciji kolovoza na autoputu E-70 između petlji Šid i Kuzmin u smeru ka Beogradu.

Svakog dana, osim nedeljom, u periodu od 7-16 časova zatvorene su vozna i zaustavna traka, a vozila se kreću samo preticajnom trakom, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Zbog izvođenja radova na sanaciji mosta preko Dunava kod Beške, na autoputu E-75 Beograd -Novi Sad, doći će do totalnog prekida saobraćaja danas u vremenu od 10-11 i od 12-13 sati.

Alternativni pravci u ovim terminima su petlja Beška (ka Novom Sadu) i petlje Zrenjanin ili Kovilj ka Beogradu, preko Kača, Titela i Perleza.

Zatvoreno je skretanje sa auto-puta Beograd-Subotica na regionalni put R-120 Temerin - Novi Sad.

Vozila ukupne mase do 12 tona i autobusi usmeravaju se na petlju Zrenjanin, preko veze puteva R -120 i M - 21 kod Instituta za ratarstvo u Novom Sadu.

Vozila ukupne mase preko 12 tona koriste put preko Zablja, Gospođinaca i petlje Zrenjanin do Novog Sada. Na auto-putu Beograd - Subotica, u zoni pomenute raskrsnice, saobraćaj se obavlja u oba smera bez zastoja, uz ograničenje brzine.

U okviru redovnog održavanja autoputa E-75, počeli su radovi na popravci revizionih staza na mostu preko reke Lipnice, između petlji Umcari i Mali Požarevac.

U zoni samog mosta zatvorena je zaustavna traka u smeru ka Beogradu, dok u smeru ka Nišu nema izmene u saobraćaju.
Radovi na zameni dilatacionih spojnica na mostu preko Kijevskog potoka, na deonici auto-puta E-75 iza petlje Batocina u smeru ka Nišu.

Zatvorena je zaustavna traka u zoni mosta, u smeru ka Nišu, pa se saobraćaj obavlja voznom i brzom (preticajnom) trakom. Završetak radova očekuje se 13. 11. 2008. godine.

U okviru redovnog održavanja autoputa E-75, radi se na zameni dilatacionih spojnica na mostu preko reke Osanice, na deonici auto-puta E-75 između petlji Batocina i Jagodina. Biće zatvorena zaustavna traka u zoni mosta, u smeru ka Nišu, pa će se saobraćaj obavljati voznom i brzom (preticajnom) trakom.

Završetak radova očekuje se 15. 11. 2008. godine.

Oštećen je most preko reke Skrapež, na obilaznici oko Požege, pa se saobraćaj obavlja usporeno, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Zbog miniranja nestabilne kamene kosine na novoj petlji Surduk na obilaznici oko Užica, na magistralnom putu M-21 Užice-Zlatibor, saobraćaj će biti u prekidu u intervalu od 13,30 do 14,30 casova. Vozačima savetujemo da, ukoliko su u mogućnosti, izbegnu ovu deonicu u navedenom periodu.

U toku je ispitivanje tunela kod Gostuna, od Prijepolja ka granici sa Crnom Gorom, zbog čega se vozila povremeno zaustavljaju.

broj komentara 0 pošalji komentar