Čeka se rasplet drame, poziv publici da dođe u Narodno pozorište

Glumac u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde je za večeras zakazan štrajk upozorenja, Nenad Maričić kaže za RTS da je veliki pritisak svih zaposlenih da se uđe u generalni štrajk, ali da niko ne želi da se to desi.

Nenad Maričić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, pozvao publiku da večeras u 19.45 dođe u Narodno pozorište i da se u foajeu scene "Raša Plaović" upozna sa problemima zaposlenih.

Nakon 15 minuta zakašnjenja, kako je naveo, moći će da pogledaju predstavu, jer se one za sada neće otkazivati.

Međutim, očekuje da će se sve ovo završiti za dva, tri dana i upozorava da je veliki pritisak svih zaposlenih da se uđe u generalni štrajk, ali da svi oni koji su u to uključeni ne žele da se to desi.

Maričić kaže da su izjavu premijerke Ane Brnabić da će Vlada rešiti problem i da svi, pa i upravnik, moraju da snose odgovornost, dočekali kao nešto što im uliva nadu.

Zaposleni traže ostavku upravnika Dejana Savića zbog neprimerenih istupa u javnosti, nesavesnog poslovanja i ignorisanja višegodišnjih molbi da se poboljšaju uslovi rada.

Štrajk upozorenja u Narodnom pozorištu najavljen je za večeras u 19.45.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 08. nov 2018, 20:58) - anonymous [neregistrovani]

No pasaran

Glumci su u prvim redovima rusili komunizam a sada sprovode samoupravljanje i hoce da zive u kominizmu.To je neposteno prema ostalom narodu, glumci nasi...