Читај ми!

Sudar kamiona i autobusa na Pančevačkom putu, 20 povređenih

Više od 20 ljudi je povređeno na Pančevačkom putu, na autobuskom stajalištu "Janko Lisjak", kada je teretno vozilo naletelo na autobus na liniji 108. Nesreća se dogodila danas nešto posle 14 časova.

Kako je Tanjugu rečeno u Birou MUP-a i Urgentnom centru, neki putnici su se naknadno javljali, a Urgentni centar je zbog tog udesa imao više posla nego uobičajeno, ali, kako su naveli, na svu sreću nije bilo teže povređenih.

Direktor Beokom servisa Darko Glavaš rekao je Tanjugu da uprkos kiši koja je ceo dan padala, nema kolapsa, niti većih gužvi u gradu.

"Kolapsa nema, ali nekako je normalno da u ovo vreme, kada se jedna smena naših građana vraća s posla kući, imamo malo veću gužvu na Brankovom mostu, nešto malo usporenije ide na Savskom mostu, auto-put ide nekom svojom dinamikom, standardnom, zna se koji su delovi obično usporeni kada je kiša", rekao je Glavaš.

On je dodao da ne zna za veće zastoje u gradu, kao i da je normalno da je saobraćaj pojačanog intenziteta kada pada kiša, jer "malo više naših sugrađana koji ne voze često izađe svojim vozilima kako ne bi pokisli".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво