Читај ми!

Slabiji zemljotres u Kraljevu

Zemljotres jačine 2,8 stepeni Rihterove skale potresao Kraljevo. To je 668. potres magnitude veće od jednog stepena koji je Kraljevo i okolinu pogodio posle zemljotresa 3. novembra.

Građani Kraljeva i okoline osetili su danas zemljotres koji je, prema podacima Republičkog seizmološkog zavoda, bio jačine 2,8 Rihterove skale.

Tačno u 12.47 registrovan je zemljotres magnitude 2,8 jedinica Rihterove skale, sa procenjenim intenzitetom od 4 stepena Merkalijeve skale, navodi se na sajtu RZS-a.

Tlo u Kraljevu ne prestaje da podrhtava ni devet meseci posle zemljotresa koji je naneo velike materijalne štete i odneo dva ljudska života.

Prema podacima Republičkog seizmološkog zavoda, u kraljevačkoj trusnoj zoni ovo je bio 668. zemljotres magnitude veće od jednog stepena, od zemljotresa 3. novembra koji je bio jačine 5,4 Rihterove skale.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво