"Treće tri" sa profesorom Stojadinovićem stižu u Beograd na nagradno putovanje

Nakon molbe profesora Slavoljuba Stojadinović iz Velike Plane, koji je savladao nepoznatog muškarca u školi - da se deci obezbedi nagradna ekskurzija, iz "Jute" poručuju da čuveno Treće tri stiže u Beograd do kraja godine.

Kada je profesor iz Velike Plane Slavoljub Stojadinović bio u gostima Beogradske hronike pohvalio je svoje đake i rekao da su sigurno zaslužili jedno nagradno putovanje. 

Profesor fizičkog vaspitanja uspeo je da savlada nepoznatog muškarca koji je sa automatskom puškom i bombama upao na čas u srednjoj školi u Velikoj Plani.

Ekipa Beogradske hronike je pozvala Jutu i Treće tri stiže u Beograd. 

Direktor Udruženja turističkih agencija Aleksandar Seničić je rekao da je ideja da se malo relaksiraju deca i profesor koji se pokazao kao pravi prosvetni radnik i neko ko brine o toj deci.

"Ideja je da im učinimo plezir, da ih dovedemo u Beograd, da provedu dan ili dva i da im omogućimo da obiđu neke od znamenitosti - kao Muzej iluzija koji bi im bio zanimljiv i još neke muzejske postavke u Beogradu", rekao je Seničić

Prema njegovim rečima, u zavisnosti od boravka videće da li će biti još nekih aktivnosti ali ideja je da se pomogne deci da zaborave na neprijatnosti koje su umali i siguran je da će do kraja godine to uspešno realizovati.

"Nije jednostavno naći 40 karata, ali pokušavamo da nađemo neku od predstava da ugoste decu da budu na predstavi što bi im bio doživljaj. Verujem da ćemo negde naći model da budu gosti i nekog od pozorišta", zaključio je Seničić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво