Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je pripadnike Žandarmerije, koji već nekoliko dana u tehničkom centru "Jugoimport SDPR-a" u Nikincima isprobavaju modernizovana i dodatno opremljena borbena oklopna vozila policije, koja će uskoro biti isporučena MUP-u.

Nebojša Stefanović je nakon vežbe pripadnika Žandarmerije, kojoj su prisustvovali i državni sekretar MUP-a Jana Ljubičić i rukovodstvo firme "Jugoimport", rekao da modernizovana oklopna vozila policije sada imaju najviši nivo zaštite i da je policija dobila nove mogućnosti u borbi protiv terorizma i drugih bezbednosnih pretnji.

"To je veoma važno zbog bezbednosti pripadnika Žandarmerije koji koriste ova vozila. Sa novim sistemom naoružanja koji je ugrađen, postigli smo standard kojim malo koja policija u regionu može da se pohvali", rekao je Stefanović.

Ministar je dodao da će MUP nastaviti saradnju sa "Jugoimportom" u mnogim projektima, a uskoro će građanima predstaviti i novu generaciju borbenih vozila, saopštio je MUP.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 09. feb 2016, 20:34)
dodo besni [neregistrovani]

"i drugih vidova pretnji"

A koji su to drugi vidovi pretnji????