Pola tone kokaina zaplenjeno u Pireju

Na brodu u luci Pirej, grčka policija zaplenila 500 kilograma kokaina. Uhapšeno šest članova međunarodne grupe krijumčara droge.

Grčka policija je zaplenila 500 kilograma kokaina, na brodu usidrenom u luci Pirej, i uhapsila šest članova međunarodne grupe krijumčara droge.

Policija je upala na brod koji je bio spreman da isplovi za Bugarsku, posle dojave američkih vlasti da postoji sumnja da brod prevozi drogu iz Kolumbije, saopštila je grčka policija.

"To je jedna od najvećih količina kokaina ikada zaplenjenih u Grčkoj", izjavio je neimenovani policijski zvaničnik.

Petoro ljudi je uhapšeno u Atini, dok je šesta pripadnica grupe uhapšena u Solunu. Većina uhapšenih su Grci.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво