Obračun kosovskih Albanaca u Beču

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u obračunu kosovskih Albanaca u Beču, čija je svađa u tramvaju prerasla u obračun vatrenim oružjem.

Svedoci tvrde da je pucnjavi koja se dogodila sinoć prethodila žestoka svađa u tramvaju. Kako prenose mediji, dva brata, poreklom iz Prištine, pokušala su da izađu iz tramvaja, kada je pripadnik suparničke ekipe izvadio pištolj i zapucao.

Jedan od metaka pogodio je devojku koja je slučajno prolazila blizu stanice, prenosi Tanjug.

Jedan kosovski Albanac (28), koga je više metaka pogodilo u grudni koš, umro je tokom hirurške intervencije. Njegov 25-godišnji brat, koji je takođe pogođen u grudni koš, nalazi se u kritičnom stanju.

Devetnaestogodišnja devojka, koju je pogodio "zalutali" metak u butinu, operisana je i nije životno ugrožena, saopštila je policija.

Tokom pucnjave razbijeno je jedno staklo na tramvaju i jedno na stanici.

"Dvojica muškaraca su odmah po pucnjavi pobegla pešice sa mesta događaja", ističe policija u saopštenju, koja je pokrenula potragu za njima.

Na mestu zločina pronađeno je pet metaka kalibra devet milimetara, navodi policija i dodaje da je tramvaj imao video-nadzor i da se taj materijal analizira.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво