Saša Baron Koen upao na skup desničara u Vašingtonu i ismejao organizatore

Britanski komičar Saša Baron Koen prerušio se i na skupu desničara u Vašingtonu otpevao pesmu rasističkog sadržaja o Baraku Obami i Hilari Klinton kako bi ismejao organizatore skupa.

Saša Baron Koen se pojavio na skupu organizacije ekstremnih desničara "Three Percenters" i predstavio se kao vođa političke organizacije koji želi da bude pokrovitelj skupa, prenosi Varajeti.

Komičar je sa sobom poveo privatno obezbeđenje koje je onemogućilo organizatore skupa da Koena izbace sa bine i isključe mikrofon kada je počeo da peva.

Tekst pesme koju je pevao sa bendom govorio je o tome kako bi bivšeg predsednika Baraka Obamu, bivšu državnu sekretarku Hilari Klinton i američkog imunologa Entonija Faučija trebalo zaraziti koronavirusom. U pesmi se govori i da bi trebalo "iseći" Svetsku zdravstvenu organizaciju "kao što Saudijci to rade".

"Obama, šta ćemo sa njim? Zarazićemo ga gripom iz Vuhana. Hilari Klinton, šta ćemo sa njom? Zaključaćemo je, kao što su oni nas", deo je teksta pesme koju je Koen izveo na skupu.

Organizacija "Three Percenters" okuplja ekstremne desničare, a osnovana je 2008. godine, uoči izbora Baraka Obame za predsednika SAD. Članovi organizacije su verovali da će se tokom Obaminog mandata američka vlada više mešati u živote pojedinaca i uvesti strože zakone o kontroli oružja.

Saša Baron Koen je svoju karijeru izgradio na tome što je uspeo da navede poznate ljude da se osramote pred kamerom. Tako je u prvoj sezoni emisije Who is America, između ostalih, ismejao Bernija Sandersa, Dika Čejnija i O Džeja Simpsona.

Televizija Showtime na kojoj se emituje emisija treba da odluči da li će se nastaviti snimanje emisije.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво