Читај ми!

Toronto, dvoje mrtvih u pucnjavi

Dvoje ljudi je ubijeno, a tri osobe su ranjene, u pucnjavi koja je počela u poznatom noćnom klubu "Mjuzik" u Torontu, a nastavila se na ulicama tog kanadskog grada.

Klub se nalazi u centru Toronta, a incident se dogodio oko 03.20 sati ujutro kada se zatvarao, prenosi Tanjug.

Policija je saopštila da je najmanje jedna osoba ubijena u klubu u kojem je na dužnosti bilo više od 70 službenika obezbeđenja, a da su gosti bili pregledani prilikom ulaska detektorima.

Inspektor Piter Moreira je rekao da policija nije u vezi sa incidentom uhapsila nijednu osobu, a da je u trenutku incidenta u klubu i oko njega bila neverovatna gužva od oko 4.000 ljudi, koji su užurbano napustili okolinu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво